Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Nooit meer zorgen of stress

Deze keer een artikel over de cursus Nooit meer Zorgen of Stress. Het is een cursus gemaakt door Frank de Moei. Het doel van Nooit meer Zorgen of Stress is het leren ontspannen en positiever te leven. Deze cursus is bedoeld voor mensen die veel piekeren, vaak negatieve gedachten hebben en mensen die vaak onrustig of nerveus zijn. Deze cursus zal zeker bijdragen aan een leuker leven en meer geluk.

Geen Zorgen of Stress

De cursus Nooit meer Zorgen of Stress is een e-cursus. Dit wil zeggen dat je de cursus thuis via de computer, tablet of telefoon kunt volgen. De cursus is gemaakt om je te laten ontdekken wat de beste manieren zijn om stress en zorgen los te laten.

Je krijgt 9 weken lang 2 e-mails per week met daarin informatie tips en inzichten. In deze mails staan ook vragen en opdrachten die je helpen om in de praktijk te oefenen. Je zult hierdoor direct het resultaat merken. Op deze manier zal Frank de Moei je stap voor stap begeleiden door het proces. Je zal door deze cursus ontzettend veel tijd en energie besparen.

online training minder stress

De cursus nooit meer zorgen of stress is opgedeeld in drie delen:

  1. ontdekken waarom je je zorgen maakt.
    • Dit geeft je nieuwe inzichten en is de basis voor een ontspannen leven.
  2. Transformeer je zorgen.
    • Hier leer je effectieve manieren om je zorgen los te laten. Ook leer je beter en sneller ontspannen.
  3. Natuurlijke en blijvende ontspanning.
    • Nu ga je leren om automatisch op een natuurlijke manier te ontspannen. Je zult technieken leren waardoor dit vanzelf zal gaan.

Wie is Frank de Moei

De bedenker en maker van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen is Frank de Moei. Frank is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). In zijn praktijk begeleidt hij zijn cliënten in het vergroten van het vertrouwen in zichzelf en hun leven. Hij heeft tevens een website waarmee hij probeert mensen te helpen en is uitgever van meerdere cursussen en een e-book. Op deze website zijn reviews te vinden over meerdere van deze cursussen. Ik heb contact gehad met Frank via email en hij reageerde snel, aangenaam en zeer uitgebreid.

Conclusie

Nooit meer Zorgen of Stress is een ideale cursus om te leren hoe je stress los kunt laten. Ook zal je leren hoe je op een natuurlijke manier jezelf kunt ontspannen. Vele mensen hebben door deze cursus hun vreugde en ontspanning weer teruggevonden.

De mensen die de cursus gevolgd hebben en die een review achter hebben gelaten op de site van Frank de Moei zijn heel positief. Ook na verder zoeken op het internet is het moeilijk om negatieve reacties te vinden.

De prijs van Nooit meer Zorgen of Stress is op het moment van schijven 59 euro. Als je dit afzet tegen een sessie van een uur bij een coach, wat al gauw 100 euro kost, is dit een kleine investering waarvan je het resultaat snel zult merken. Je kunt de cursus vrijblijvend 15 dagen proberen. Mocht je de lessen gevolgd hebben en je merkt nog geen resultaat, dan krijg je je geld terug. Er is dus geen risico!

Als je besluit de cursus te volgen krijg je op dit moment gratis het e-boek Inzicht in je Kracht! De tweede bonus is een gratis e-mail Coachingsessie over de cursus.

Wil je starten met positiever leven dan raad ik je de cursus Nooit meer zorgen of stress uitdrukkelijk aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.