Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen is een belangrijke pijler van gelukHet kan een verschil zijn tussen een angstig leven of een prachtig leven vol energie. Stel je jezelf regelmatig de vraag: Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Dan zijn de tips in dit artikel ook voor jou!

Hoe krijg je meer zelfvertrouwenkleed jezelf goed

Om aan je zelfvertrouwen te werken kan je er allereerst voor zorgen dat je je goed kleed als je ergens heen gaat. Het gaat er niet om dat je hele dure kleren draagt, maar kleren die er netjes uit zien en een goede pasvorm hebben. Als je kleren lekker zitten ga je uitstralen dat je er goed uit ziet en je zult mensen anders gaan benaderen. Mensen gaan jou ook anders benaderen. Je voelt je gewoonweg beter als je er goed uitziet.

Verzorg je lichaam

Zorg ervoor dat je in vorm raakt of blijft. Ga gezond eten en doe aan sport. Je krijgt snel meer zelfvertrouwen als je er beter uit gaat zien. Tijdens het sporten is het ook moeilijker om negatieve gedachten te hebben. bedenk ook eens hoe lekker je je voelt als je klaar bent met sporten. Het voelt alsof je een overwinning op jezelf haalt. Je moet er ook voor zorgen dat je jezelf schoon houdt en dat je je gebit goed verzorgt. Dit zijn in principe hele normale zaken, maar ze dragen veel bij aan een groter zelfvertrouwen.

Werk aan je houding

Wen jezelf aan om een goed houding aan te nemen. zorg ervoor dat je elke keer als je gaat staan dat er een alarmbelletje rinkelt en dat je goed gaat staan. Een goede houding is de manier om aan je zelfvertrouwen te werken. Sta rechtop, doe je borst vooruit houdt en houd je kin omhoog. Op deze manier straal je veel meer zelfvertrouwen uit dan als je voorovergebogen loopt. Door deze houding aan te nemen zal ook je gevoel veranderen. Het is ook nog eens beter voor je lichaam en dan met name je rug.

Accepteer complimenten

Als je van iemand een compliment krijgt, bedank dan deze persoon en accepteer het compliment. Maak het niet kleiner dan het is. Zeg niet dat zou iedereen wel kunnen of het was niks. Bedenk dat degene je het compliment geeft dit niet voor niets doet. Je bent het waard om een compliment te krijgen. Elke keer als je een compliment accepteert groei je weer een beetje. Dit komt doordat je je beseft dat je wat goeds gedaan hebt. Dus onthoud voor de volgende keer als je een compliment krijgt, zeg dank je wel en denk bij jezelf: dat heb ik mooi voor elkaar gekregen.

 

Met deze vier tips kan iedereen aan de slag. Je zult wel zelf actie moeten ondernemen voor meer zelfvertrouwen. Van alleen maar artikelen lezen op internet zal je zelfvertrouwen niet groter worden.

Heb je nog steeds onvoldoende antwoord op de vraag:

hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Of gaat het je te langzaam?

Kijk dan eens naar de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei.

Dit is een effectieve en praktische e-cursus voor meer vertrouwen, kracht en zekerheid.

Mis je vertrouwen en geloof in jezelf? Hoe zou het zijn om echt in jezelf te geloven?

Voor het antwoord op deze vragen, een aantal bonussen en een tijdelijke aanbieding klik op de onderstaande afbeelding.

Blijvend Zelvertrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.