Groei Gelukkig voor een leuker leven!

Op zoek naar geluk, succes zelfvertrouwen?

De website Groei Gelukkig wordt gemaakt uit liefde voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Na het lezen van vele artikelen en boeken en het volgen van een aantal cursussen, heb ik besloten om mijn kennis te delen

Groei Gelukkig: Tips en ervaringen

Op Groei Gelukkig zullen regelmatig artikelen verschijnen over onderwerpen die met persoonlijke groei te maken hebben. De ene keer gaat het om een eigen ervaring, maar het kunnen ook een verzameling tips zijn van andere websites die voor mij heel goed gewerkt hebben. Ook zal ik af en toe een stuk schrijven over een boek of cursus, waar ik veel aan heb gehad.

Groei Gelukkig

Artikelen over:

Gelukkiger worden

Meer zelfvertrouwen

Minder Stress

Groei Gelukkig: Cursussen en boeken

Tijdens één van mijn online zoektochten ben ik op de website van Frank de Moei terecht gekomen. Dit is een heldere website die me een heel eind de juiste richting in stuurde. Op deze websites staan een aantal e-cursussen die me veel nieuwe inzichten hebben gegeven. Ook heeft hij een aantal e-boeken geschreven. Frank is een professioneel coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie. Hij weet de zaken in het juiste perspectief te plaatsen. De cursussen geven je erg veel nieuwe inzichten en doen echt wat ze beloven.

De onderstaande cursussen worden door Groei Gelukkig van harte aanbevolen. Klik op de link voor (veel) meer informatie.

Ook het onderstaande e-boek van Frank de Moei wordt door mij aanbevolen:

Overige boeken die ik met plezier gelezen heb zijn o.a.:

Ik hoop dat je op Groei Gelukkig vindt wat je zoekt en dat je later nog eens komt kijken. De website zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe artikelen. Op het blog kan je bij alle artikelen een reactie achterlaten als je dat wil. Laat me eens weten wat je ervan vindt.

Groei Gelukkig

 

 

credits:

De afbeeldingen die in het blog gebruikt worden komen van Pixabay.

De website wordt gehost door Vimexx (tip!)