Geluk – Genieten van het leven

Geluk - Genieten van het Leven

Ontbreekt er wat in je leven en vergeet je regelmatig te genieten van het moment? Wil je weer tevreden zijn en genieten? Dan is de e-cursus Geluk – Genieten van het Leven van Frank de Moei wat voor jou! Lees hieronder wat de inhoud van de cursus is en hoe andere mensen over de cursus denken. Het is nu mogelijk om gelukkig te worden en te blijven. Deze cursus was voorheen bekend onder de naam Gelukkig Zijn Gelukkig blijven. De naam is echter gewijzigd en de cursus gemoderniseerd.

Hoe word je gelukkig?

In deze e-cursus Geluk – Genieten van het Leven leer je in 9 weken weer gelukkig te zijn met je leven en waarom het eerder niet is gelukt. Iedereen kan het leren. Je ontvangt elke week mails met inzichten en informatie. De vragen en oefeningen die je via de mail krijgt helpen je actief positief en gelukkiger worden. Geluk is te bereiken en overal op te roepen. Je bent het waard!

Een korte reactie: “Supercursus!”
“Het werkt! Wat een super ervaring. Ik had niet verwacht in zo’n korte tijd al zo veel gelukkiger te zijn met wat ik heb en met wie ik ben. Ik ging er echt van uit dat mijn omgeving mijn geluk voor een groot deel bepaalde en dat er iets moest veranderen in mijn omgeving. Ik ben er nu van overtuigd dat ik zelf met mijn gedachten mijn geluk bepaal. Dit geeft energie en dat is precies waar ik naar op zoek was. Ik ben me bewust van wat me gelukkig maakt en daardoor geniet ik ook meer van die momenten. Een super cursus!”

De bovenstaande reactie is slechts één van de vele positieve reacties die op de pagina staat van de e-cursus Geluk – Genieten van het Leven. Op de website van de cursus Geluk – Genieten van het Leven staan meer reacties en ervaringen.

Geluk - Genieten van het leven

Geluk – Genieten van het Leven

De e-cursus Geluk – Genieten van het Leven bestaat uit 4 delen. Hieronder staat bij de onderdelen kort uitgelegd wat het onderdeel bevat:

Deel 1: Ontdek je geluk.

Je leert de basis van gelukkig zijn en hoe je dit kunt bereiken. Ontdek wat jij nodig hebt om gelukkig te worden en hoe je je kans op gelukkig zijn vergroot.

Deel 2: Stel je geluk niet meer uit.

In dit gedeelte gaan we bekijken wat je geluk in de weg staat. Je ontdekt hoe je je persoonlijke blokkades kunt opheffen en waarom je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk.

Deel 3: Blijvend geluk.

Hier zie je waarom je geluk verantwoordelijk is voor succes. Ook ontdek je dat je meer weet dan 99% van de mensen, wanneer je de mythes over geluk kent. je leert gelukkig te zijn in elke situatie.

Deel 4: Geluk en je leven.

In dit deel ontdek je het doel van je leven. Ook leer je de wet om te krijgen wat je wil en je vindt de kracht in jezelf. Iedereen kan veel meer dan men denkt. Tevens ontwikkel je meer vertrouwen in je toekomst.

Wie is Frank de Moei

Frank de Moei

De bedenker en maker van de cursus Geluk – Genieten van het Leven is Frank de Moei. Frank is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). In zijn praktijk begeleidt hij zijn cliënten in het vergroten van het vertrouwen in zichzelf en hun leven. Hij heeft tevens een website waarmee hij probeert mensen te helpen en is uitgever van meerdere cursussen en een e-book. Op deze website zijn reviews te vinden over meerdere van deze cursussen. Ik heb contact gehad met Frank via email en hij reageert snel, aangenaam en zeer uitgebreid.

Conclusie

Geluk – Genieten van het Leven is een goede cursus om te ontdekken hoe je weer gelukkig kunt zijn. Ook zal je uitvinden hoe dat je het gevonden geluk vast kunt houden. Je gaat weer genieten van het leven, hierdoor zul je ook leren hoe het voelt om tevreden te zijn.

Op dit moment kost de cursus Geluk – Genieten van het leven 59 euro. Dit is een investering die het geld absoluut waard is. Je bent al snel honderden euro’s kwijt als je coachingssessies gaat volgen. De cursus kun je vrijblijvend 15 dagen proberen, waardoor Je geen risico loopt. Als je vindt dat het niet werkt krijg je je geld terug.

Als je besluit de cursus te volgen krijg je op dit moment gratis het e-boek Inzicht in je Kracht! De tweede bonus is een gratis e-mail Coachingsessie over de cursus.

Wil je Gelukkig zijn en Genieten van het Leven dan raad ik het aan om deze cursus te volgen!