Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

In dit artikel zal ik uitleggen wat de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei voor je kan betekenen. Het is een cursus voor mensen die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, maar ook voor mensen die regelmatig twijfelen aan de keuzes die ze maken.  Het is een cursus die je direct het beste inzicht geeft in het bereiken van een gezond zelfvertrouwen. Het bespaart je enorm veel tijd en energie. Twijfel je wel eens aan het vertrouwen in jezelf? Wil je de dingen doen die je zelf wil, zonder dat het stemmetje in je achterhoofd je probeert te stoppen? Lees dan deze review over de cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Voordelen van een (online) Cursus

Natuurlijk kan iedereen via het internet zelf heel veel informatie vinden over alle mogelijke onderwerpen die je kan bedenken. Er is echter zoveel informatie beschikbaar, dat het vaak zoeken naar een speld in een hooiberg is. Zeker op het gebied van Zelfvertrouwen, geluk en succes is enorm veel te vinden. Een nadeel is dat veel informatie elkaar tegen spreekt. Op een bepaald moment weet je niet meer waar je moet zoeken of wat je moet geloven. Dit is het eerste voordeel van een cursus. Vooral in deze cursus Blijvend Zelfvertrouwen is alle informatie die je kan helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen gebundeld, zodat deze snel en makkelijk te bereiken is.

Zeker als een cursus gemaakt wordt door een professionele coach, dan kun je er vanuit gaan dat deze cursus de beste informatie bevat. Je hoeft dus niet het hele internet af te zoeken voor informatie die je kan helpen. Je kunt dus meteen aan de slag met het verbeteren van je zelfvertrouwen en het ervaren van meer geluk.

Tevens zul je voor een cursus een investering moeten doen (vaak een geldbedrag). Het voordeel van een (kleine) investering is dat je vaak met meer toewijding de cursus zult volgen. Als je niet investeert ben je sneller geneigd om te zeggen: dat doe ik later wel. Je kunt de investering zien als een stok achter de deur.

Blijvend zelfvertrouwen

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een e-cursus. Dit houdt in dat het allemaal via je computer verloopt. Je hoeft dus in eerste instantie niet het huis uit om te beginnen met het vergroten van je Zelfvertrouwen. De cursus bestaat uit wekelijkse e-mails met inzichten en uitleg. Je krijgt in deze mails ook opdrachten om te oefenen met de geboden theorie. Dit is de beste manier om het geleerde onderdeel van jezelf te laten maken.

Deze cursus van 12 weken is op te splitsen in drie delen:

  1. Analyse van je zelfvertrouwen. Je leert wat zelfvertrouwen precies is en waarom het de basis is van je geluk.
  2. Ontdekken van je zelfvertrouwen. Je komt erachter waardoor je gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan.
  3. Creëren van nieuw zelfvertrouwen. Je gaat werken aan een gezond en sterk blijvend zelfvertrouwen.

Deze cursus zal je een gelukkiger mens maken die beter in zijn of haar vel zit. Ook zul je alle voordelen gaan ervaren die meer zelfvertrouwen met zich meebrengen.

Wie is Frank de Moei

Frank de Moei
Frank de Moei – Newstart.nl

De bedenker en maker van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen is Frank de Moei. Frank is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). In zijn praktijk begeleidt hij zijn cliënten in het vergroten van het vertrouwen in zichzelf en hun leven. Hij heeft tevens een website waarmee hij probeert mensen te helpen en is uitgever van meerdere cursussen en een e-book. Op deze website zijn reviews te vinden over meerdere van deze cursussen. Ik heb contact gehad met Frank via email en hij reageerde snel, aangenaam en zeer uitgebreid.

Conclusie

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een hele toegankelijke betaalbare cursus. Een sessie van een uur met een professionele coach kost al gauw 100 euro. Deze cursus kost nog niet de helft. De cursus is nu beschikbaar met een tijdelijke aanbieding.

De mensen die de cursus gevolgd hebben en die een review achter hebben gelaten op de site van Frank de Moei zijn heel positief. Ook na verder zoeken op het internet is het moeilijk om negatieve reacties te vinden.

Bij de aanschaf van de cursus krijg je nu 3 gratis e-boeken die je kunnen helpen bij het vinden van zelfvertrouwen en geluk. Je kunt deze cursus vrijblijvend uitproberen. Frank de Moei geeft namelijk een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Wil je starten met het vergroten van de zelfvertrouwen dan raad ik je deze cursus zeer aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.