Review online cursus Betere Relaties met Iedereen

In dit artikel een review over de cursus Betere relaties met Iedereen. Het is een cursus gemaakt door de professionele coach Frank de Moei. Frank geeft aan dat de cursus je helpt om in een korte tijd gemakkelijk en snel je relaties te verbeteren.
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn relaties wil verbeteren, effectiever wil leren communiceren en beter voor zichzelf wil leren opkomen. Frank stelt dat de cursus Betere Relaties met Iedereen je helpt om de geheimen van goede relaties en goede communicatie te leren. Wordt dit waargemaakt? Lees snel verder.

Betere Relaties met Iedereen

De cursus Betere Relaties met Iedereen is een online cursus. Je kunt de cursus dus overal volgen waar je toegang hebt tot email. Je hoeft geen lessen op locatie te volgen, waardoor je veel tijd kunt besparen.

In elf weken krijg je wekelijks twee e-mails met daarin kennis, inzichten en veel praktische tips en voorbeelden. In deze mails staan ook vragen en opdrachten die je helpen om in de praktijk te oefenen. Op deze manier wordt je wekelijks aan de lessen herinnerd. Hierdoor blijft je aandacht bij de cursus.

Je ontvangt in de mails ook oefeningen en vragen, waardoor je natuurlijk en gemakkelijk leert communiceren. Frank zal je stap voor stap door de cursus Betere Relaties met Iedereen begeleiden.

De cursus is te opgebouwd uit vijf delen:

 1. Wat zijn gezonde relaties?
  • Je onderzoekt de basis van positieve relaties, maar ook welke invloed jouw persoonlijkheid op je relaties heeft.
 2. Beter en effectiever communiceren.
  • Je leert hoe je makkelijker contact kunt maken en hoe je effectief je wensen kenbaar kunt maken. Iedereen kan dit makkelijk leren.
 3. Meer inzicht en begrip
  • Hier vind je ui hoe je relaties er nu voorstaan. Je kunt pas beter leren communiceren als je het probleem kent. Je leert wat voor jou belangrijk is in een relatie.
 4. Omgaan met uitdagingen.
  •  In dit gedeelte ontdek je hoe om te gaan met de voornaamste uitdagingen: o.a. jaloezie, negatief denken en conflicten. Je leert je eigen wensen respecteren en op te komen voor jezelf.
 5. Betere keuzes maken.
  • Je leert het maken van keuzes die goed voor je zijn. Ook zeer belangrijk: je leert omgaan met relaties die niet goed voelen. Er is altijd een oplossing!

Reviews en Ervaringen

Reviews en ervaringen zijn erg belangrijk in een zoektocht naar een geschikte cursus. De ervaringen op de site van de cursus Betere Relaties met Iedereen zijn erg positief. Doordat ervaringen op verkooppagina’s eigenlijk standaard positief zijn is het belangrijk om wat verder te zoeken op het internet. Er zijn meerdere reviews te vinden over de cursus en deze zijn stuk voor stuk positief. Op zijn Facebookpagina zie je ook bijna louter positieve berichten.

Wie is Frank de Moei

Frank de Moei - Betere Relaties met Iedereen

De maker van de cursus Betere Relaties met Iedereen is Frank de Moei. Frank is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). In zijn praktijk begeleidt hij zijn cliënten in het verbeteren van de relatie met zichzelf en anderen. Hij heeft tevens een website waarmee hij mensen probeert te helpen en is uitgever van meerdere cursussen en een e-boek. Hierover is elders op deze site meer informatie te vinden. Mocht je vragen hebben over een cursus dan kan je bij Frank de Moei altijd contact opnemen, zowel voor als na een bestelling.

Conclusie

Betere Relaties met Iedereen is een zeer geschikte cursus om betere te leren communiceren en op te komen voor jezelf. Groei Gelukkig raadt deze cursus uitdrukkelijk aan als je zoekt naar een manier om je relaties te verbeteren. Het wordt een beetje saai maar ook dit is dus een positieve review. Heel goed natuurlijk, je wil immers waar voor je geld.

Pluspunten

 • De verkooppagina is een verademing. De pagina bevat erg veel informatie, maar het is geen kwestie van eindeloos naar beneden scrollen door een overdaad aan tekst. De informatie is overzichtelijk verdeeld in blokken per onderwerp.
 • De prijs van Betere Relaties met Iedereen is op het moment van schijven 59 euro. Als je op internet zoekt naar communicatie trainingen of relatie verbeter cursussen dan betaal je makkelijk een veelvoud van dit bedrag.
 • Je kunt de cursus vrijblijvend 15 dagen proberen. Mocht je de lessen gevolgd hebben en je merkt nog geen resultaat, dan krijg je je geld terug. Er is dus geen risico!

Als je besluit de cursus te volgen krijg je op dit moment gratis het e-boek Inzicht in je Kracht! De tweede bonus is een gratis e-mail Coachingssessie over de cursus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.